header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Eva de Goede komt langs bij Amersfoortse MHC!

Junioren

Nieuwsfoto
7-7 Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden en vriendinnen te hockeyen? Haal jouw hockeyuren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens deze zomerclinic!   Tijdens onze unieke hockey clinics krijg je een ochtend lang training van toptrainers. Op het mooie sportcomplex van Amersfoortse MHC leer je niet alleen nieuwe skills, maar ook beter samenspelen.

Lees verder

Hockey Instuif voor kinderen van 5 tm 10 jaar

Junioren

Nieuwsfoto
30-6 Lijkt hockey jou een leuke sport en ben je tussen de 5 en 10 jaar? Probeer het dan uit, geef je op en speel mee. Opgeven kan via  [email protected] Sticks zijn aanwezig en je krijgt een (gratis) bitje.

Lees verder

Jeugdtrainers gezocht!

Algemeen

Nieuwsfoto
22-6 Zoals elk seizoen werken we ook komend seizoen weer met hulptrainers op de jongste jeugd en jeugdtrainers/coaches op de D lijn en waar mogelijk op de C lijn. Omdat we het belangrijk vinden dat zowel spelers als trainers/coaches zich goed kunnen ontwikkelen willen we een aantal zaken benoemen waarin we de puntjes op de i gaan zetten ten opzichte van de afgelopen seizoenen.

Lees verder

Doortrainen tot aan de zomervakantie

Algemeen

Nieuwsfoto
22-6 Trainingen van 22 juni tot 4 juli 2020 in teamsamenstelling 2019-2020: Funkey’s en Benjamins zijn gestopt. F’jes trainen nog 1 keer op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. E6 traint nog 2 weken tot en met 3 juli in huidige samenstelling op de vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. E8 traint nog 2 weken tot en met 3 juli op de dinsdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur. 

Lees verder

Teamindeling 2020-2021 bekend!

Junioren

Nieuwsfoto
21-6 De teamindelingen zijn bekend! Je kunt ze hier bekijken via het besloten deel van de website Inloggen > .documenten > hockeyinformatie. Ook de indeling van JA en JF is nu toegevoegd.

Lees verder

Nationale hockeykampen op AMHC van 20-24 juli

Junioren

Nieuwsfoto
9-5 Gratis stick bij hockeykamp in zomer op Amersfoort De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 20-24 juli georganiseerd op Amersfoortse MHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het kamp staat o.l.v . een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij?

Lees verder

Sportways hockeykampen op AMHC (26 t/m 28 augustus 2020)

Junioren

Nieuwsfoto
27-12 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren