header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 8 juni 2019
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis Jongens 8E1 Driebergse Mixed Hockey Club Shinty J8E3

Team van de Week: M8E1 (dames 1)

Algemeen

Nieuwsfoto
20-5 Vandaag (19 mei) was M8E1 het Team van de Week. Deze keer waren Noa, Imke, Fanny, Sietske, Mila, Willemijn, Merel, Isabel en Sara  aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1. Enthousiast volgde M8E1, in het heerlijke weer, een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de 'line up'. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven jullie ons tijdens de wedstrijd aanmoedigen, wat heeft

Lees verder

Laatste trainingen

Junioren

Nieuwsfoto
20-5De laatste trainingen lopen gelijk aan de nog te spelen wedstrijden. De A- en B-teams hebben deze week (20 t/m 24 mei) de laatste trainingen en zaterdag 25 mei zijn de laatste wedstrijden. De laatste C-, D- en JJ-trainingen zijn in de week van 3 juni. Zaterdag 8 juni zijn voor hen de laatste wedstrijden. 

Lees verder

Picnic Team van de Week: JA2 de ongeslagen kampioen!

Algemeen

Nieuwsfoto
20-5 De 13 extra trainingen van Coen Vleugel, 7 conditietrainingen en 2 clinics van 's werelds beste zaalhockeyer Robert Tigges, hebben ook op het veld de inzet en resultaten tot een hoger niveau geleid. Joram, team, teammanager coaches trainers e.a. bedankt. Zondag 10 februari werd JA2 Zaalkampioen. Met nog één wedstrijd te gaan is JA2 al kampioen! Gefeliciteerd JA2!

Lees verder

MC4 kampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
18-5Gefeliciteerd MC4 met kampioenschap!

Lees verder

JB3 kampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
18-5Gefeliciteerd JB3 met kampioenschap!

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren